Welkom

de kragge U kunt bij ons terecht voor vloerbedekkingen in alle mogelijke soorten, maten en natuurlijk prijsklassen. Bij het kiezen van de voor u meest geschikte vloer staan wij u graag met uitvoerig en vakkundig advies terzijde, want een vloerbedekking aanschaffen doet u niet zomaar en is in vrijwel alle gevallen niet louter een kwestie van smaak.

Wij bieden uitsluitend producten aan waarmee we goede ervaringen hebben, waarvan we weten dat ze lang meegaan en waarvan de prijs-kwaliteitverhouding niet ter discussie staat. Wij adviseren u graag over de keuze van de juiste ondervloer, waarmee u niet alleen de levensduur van de vloerbedekking van uw keuze aanzienlijk kunt verlengen, maar waarmee u ook een aanzienlijke warmte- en geluidsisolatie kunt realiseren.

Vloerbedekkingen kunnen we onderverdelen in verschillende categorieën. Vloerbedekking kan van natuurlijke materialen of kunststof gemaakt zijn. Het kan zacht of hard zijn, en de kleur of het ontwerp speelt een belangrijke rol bij de inrichting van een kamer.

Bij woninginrichting de Kragge in Kraggenburg, vindt u interieuraankleding voor alles en iedereen! Tevens maken wij karpetten in elke gewenste maat.

Grote voorraad van inbetweens, vitrage en valletjes en overgordijnstof.

Woninginrichting de KRAGGE staat bekend als één van de meest veelzijdige leveranciers van tapijtlaminaat,  marmoleum, vinyl, karpetten, gordijnen, vitrage, PVC vloeren, inbetweens, shutters, projecttapijt, projectvinyl, Eclips rolgordijnen, facetlights rolgordijnen, binnen- en buitenzonwering.

Wij zijn geopend op:

 •  Maandag: gesloten.

•   Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00

•  Zaterdag: alleen op afspraak, belt u voor een afspraak met nummer (06) 36 15 78 71.

Wij zijn gesloten op:

  • De volgende feestdagen: 1e & 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1e & 2e Pinksterdag, 1e & 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Volop parkeerruimte.        TEL.  0527-252329      Fax 0527-252615

E-mail: info@dekraggewonen.nl